13 Ocak 2019 Pazar

Kıbrıs Night Club | Kıbrıs Gece Hayatı | Kıbrıs Gece Kulüpleri | kibris....



Kıbrıs gece yaşamı çeşitlilik gösterir ve kalmayı seçtiğiniz yere bağlı olarak güzel vakit geçirir ya da şafak vakti gelene kadar Kıbrıs gece kulüpleri ve onların sunduğu hızlı eğlence aktiviteleri ile dayanıklılığını test edebilirsin. Kıbrıs tatilinizden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak için, uçuşlarınızı ve otelinizi ayırmadan önce hangi konumun sizin için daha uygun olduğunu kontrol etmeniz çok akıllıca ve yararınıza olacaktır. Kıbrıs geceleri ve bu gecelerde yapılabilecek pek çok farklı eylemi önceden planlamanız gerekir.

Bütün gece parti yapmayı planlayan Kıbrıs'taki ziyaretçiler en iyi barları, diskoları, barları ve gece kulüpleri olan bölgeleri arayacaklar. Bu tip tatilciler genellikle gece boyunca parti yapabilecekleri alanlara yönelirler. Gerçekten yoğun bölgelerde barlar ve kulüpler sabah saat 7'ye kadar açıktır, burada genç kalabalıklar saat 23: 00'e kadar dışarı çıkmazlar. Bu, daha sessiz bir gece hayatı isteyenler, otel ve dairelerine geri dönecekleri zamandır.

Güneş battığında büyük bir Kıbrıs gece hayatı için en işlek yerlerden biri Larnaka şehridir. Larnaka'daki bir gece hayatı, en son geceymiş gibi bütün geceyi parti yapmak için havaya dönen enerji nedeniyle gerçekten en heyecan verici olanlardan biri. Girne'de mutlaka görülmesi gereken bir yer, bir Avrupa barının dokunuşuna sahip olan ve her zaman en sevdiğiniz Bailey'dir. Konuklar bir ya da iki şişenin tadını çıkardıklarından, buzullar her yerde yıkanır. Otantik Kıbrıs lagerini denemek isteyenler Leon'u denemek zorunda kalacak. Bu bira, Kıbrıs'ta gerçekten gurur duyabilecekleri bir özgün. Larnaka'daki ilgi çekici yerlerin tümü, konukların canlı müziğin keyfini çıkarabileceği Laiki Geitonia'ya sadece bir blok ötedeki en ünlü sahil şeridinde bulunur.

Gerçekten vahşi bir gece geçirmek istiyorsanız, Lipstick Night Club, Playboy Night Club gibi çok kaliteli gece külüplerini bulmak mümkün. Karaoke barları ve ev ve garaj kulüplerinden herkesin zevkine uyacak kulüpler var. Genellikle barlarda dans eden ve harika vakit geçiren insanları bulacaksınız. En iyi bölge muhtemelen Çakmaktaş temalı bir bar olan Bedrock'u bulabileceğiniz ana meydandır. Bir diğer harika Kıbrıs gece hayatı mekanı, parti severlerin popüler Girne limanına yöneldikleri Girne'dir. Bu şehir yalnızca ticaret ve ekonomik faaliyetlerin yerel halk ve gurbetçiler tarafından kolayca sarıldığı günlerde meşgul değil. 

Bu gergin kasları zor bir gün çalışması için rahatlatmanın bir yolu olarak, Girne'deki barlar ve barlar "ıslak ve vahşi" bir rahatlamayı beklemektedir. Pop müzik ve tekno ritmi için can atanlar kesinlikle en son ritmine dans edecekleri için ağzına kadar doldururlar. Daha rahat ve dinlendirici bir ambiyans isteyenler, havada huzurlu müziğin su altında kaldığı EGO barda kalmayı seçebilirler. Mekanın samimi atmosferi konukların daha fazla bilgi almaya devam etmelerini sağlayan kalıcı bir izlenim bırakıyor.
Gece Kıbrıs'tayken sadece yatakta yatmayın, ziyaret edilecek bar ve kulüplerin listesi neredeyse sonsuzdur ve sizi daha fazla Kıbrıs gece hayatı için geri getirmeye devam edecektir.



Kıbrıs gece hayatı hakkında oldukça fazla bilgi yer alıyor çevrim içi ortamlarda. Ancak bu bilgilerin hepsinin doğruluğu elbette tartışmaya açık bir konudur. Kıbrıs özellikle Avrupa standartlarında bir gece hayatını gelen konuklarına yaşatmaktadır. Kıbrıs gece hayatı bu nedenle çok hızlı ve sıcaktır. Kıbrıs'a yolunuz düştüğünde mutlaka gece kulüplerini incelemelisiniz.

Burada yer alan gece kulüplerinde inanılmaz şovlar gösterilmektedir. Gece kulüplerinin kalitesine gelince hepsi farklı konseptler hazırlayarak gelen ziyaretçilere en iyi hizmeti verme yarışı içindedirler. Ancak eğlendikten sonra bu kaliteyi anlayabilirsiniz. Ama gitmeden önce Kıbrıs gece kulüpleri hakkında bilgi almak ve rezervasyon noktasında rehber desteğinden faydalanmak için http://www.kibris.club adresinden faydalanabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder